Specialprodukter

Hos oss hittar du specialprodukter i form av nickellegeringar och rostfria stål särskild anpassade för olja, gas eller kraftproduktion.

Vi har ett brett utbud av specialstål anpassade för olika områdens och branschers krav. Oavsett om du behöver rostfritt stål för din verksamhet inom bland annat flyg, fordon, kraftproduktion, medicin, olja och gas, kemisk industri eller verkstadsindustri har vi ett stål för dig. Vi erbjuder bland annat nickel- och titanlegeringar, samt rostfria austenitiska och duplexa stålsorter.

Nickellegeringar

Med en nickellegering från oss får du ett material anpassat för tuffa miljöer. Våra nickellegeringar används bland annat i avsaltningsanläggningar, oljeplattformar och tryckkärl.

Se vårt utbud av nickellegeringar >>

Specialstål för olja och gas

Med våra specialprodukter för olja och gas får du ett rostfritt stål speciellt anpassat till olje- och gasindustrin. Våra specialstål för olja och gas används bland annat som lagringstankar, avgasrör och värmeväxlare.

Se vårt utbud av specialstål för olja och gas >>

Specialstål för kraftproduktion

Med våra specialprodukter för kraftproduktion får du ett rostfritt stål eller nickellegering speciellt anpassat för kraftproduktion. Våra specialstål för kraftproduktion används bland annat i kärnkraftverk, vindkraftverk och vattenkraftverk.

Se vårt utbud av specialstål för kraftproduktion >>