Produkter

Marknadens bredaste utbud av rostfri stång

Med vårt koncept ”House of Stainless Bar” kan vi erbjuda dig snabba och felfria leveranser, hög kompetens och marknadens bredaste produktutbud av rostfri stång under ett och samma tak.

Vi kan erbjuda dig marknadens bredaste produktutbud av rostfri stång. Vi kan dessutom erbjuda dig en mycket hög service. För oss handlar det inte bara om att leverera rostfritt stål, utan en fråga om kvalitet kring allt som har med leverans att göra. Från första kontakten till att materialet finns på plats hos dig.

Genom korrekt information online till våra säljkanaler, snabb behandling av förfrågningar och goda kunskaper om kundernas olika behov kan vi ge dig snabba och felfria leveranser. Vi vill att varje leverans ska hålla vad vi lovar i alla avseenden. Vår målsättning är att leverera på utsatt tid och vi accepterar inga fel i samband med leverans.

Våra standardprofiler

Bland våra standardprofiler av rostfri stång hittar du rundstång i olika utföranden, plattstång, vinkelstång, fyrkantstång, sexkantsstång och armeringsstång.

Se alla våra standardprofiler av rostfri stång >>

Våra stålsorter

Våra profiler finns i en mängd olika stålsorter. Bland våra stålsorter hittar du martensitiska, austenitiska och duplexa stålsorter, samt höglegerade stål och temperaturstål.

Se alla våra stålsorter >>

Våra specialstål

Vi erbjuder specialstål som är särskilt anpassade till bland annat olja, gas och kraftproduktion.

Se alla våra specialstål >>